ДТП в Одеській області: виїхала на зустрічну смугу і скоїла зіткнення з вантажним автомобілем, який рухався у зустрічному напрямку

Унаслідок автопригоди за участю двох легковиків та вантажівки, загинула водійка одного з транспортних засобів.

Попередньо встановлено, що кермувальниця легкового автомобіля «Toyota RAV-4», рухаючись в бік села Маяки та здійснюючи обгін попутного транспорту, виїхала на зустрічну смугу і скоїла зіткнення з вантажним автомобілем «Volvo», який рухався у зустрічному напрямку. Легковик відкинуло на сусідню смугу, де він зіштовхнувся з легковиком «Skoda».

Унаслідок дорожньо-транспортної пригоди водійка «Toyota RAV-4» загинула на місці події до приїзду «швидкої». Решта учасників автопригоди не постраждали.

Кермувальників інших двох транспортних засобів перевірять на наявність алкоголю в організмі.

Поліцейські встановлюють повні обставини дорожньо-транспортної пригоди. Вирішується питання щодо внесення відомостей до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 2 ст. 286 Кримінального кодексу України (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особою, яка керує транспортним засобом, що спричинило смерть потерпілого або заподіяли тяжке тілесне ушкодження).

Добавить комментарий

Новости от od-news.com в Telegram. Подписывайтесь на наш канал https://t.me/odnews