Голова Одеської ОВА Олег Кіпер відвідав Ізмаїльську міську центральну лікарню

З нагоди візиту очільника Одеської ОВА Олега Кіпера до Ізмаїльського району керівництво Ізмаїльської РВА та Ізмаїльської міської ради продемонстрували медичні заклади м. Ізмаїл, доповіли про стан виконання поточних ремонтних робіт та перспективи розвитку медицини в районі. Про це повідомила прес-служба РВА.

Відвідали КНП ІМР ІР ОО «Ізмаїльська міська центральна лікарня», яка є багатопрофільною та працює як лікарня інтенсивного лікування, забезпечує надання стаціонарної цілодобової екстреної та планової медичної допомоги населенню міста Ізмаїл, Ізмаїльського району та усього півдня Одеської області. До переліку послуг, що надає КНП ІМР ІР ОО «ІМЦЛ», входять загальні та спеціалізовані медичні послуги, загальна та спеціалізована хірургія, травматологія, урологія, гінекологія, акушерство, неонаталогія, неврологія, педіатрія, паліативні послуги, діагностичні послуги.

У 2023 році за рахунок коштів місцевого бюджету проведено: поточний ремонт укриття для стаціонарних відділень лікарні площею 800 кв. м., проведено поточні ремонти по перинатальному центру, рентгендіагностичному відділенню дитячого населення, бактеріологічному відділу лабораторного блоку, овочесховищу, поліклінічному відділенню дорослого населення. Задля надання якісної медичної допомоги проведено закупівлю системи рентгенівської діагностичної на два робочих місця для проведення інструментальних досліджень дитячому населенню регіону, гольмієвої медичної системи та інтракорпорального пневматичного літотриптера для проведення оперативних втручань в урології, системи отримання чистої води для лабораторного блоку та серверного системного блоку для зберігання медичної інформації.

Задля забезпечення автономності лікувального закладу усі відділення забезпечені генераторами з автоматичним підключенням у разі вимкнення електропостачання. З метою забезпечення закладу питною водою у 2023 році проведено буріння розвідувально-експлуатаційної свердловини. Проведено облаштування території та захисної зони, отримано дозвіл на спецводокористування та підключення свердловин до діючої мережі водопостачання лікувального закладу. На даний час проводяться заходи щодо встановлення обладнання щодо очистки води, ємностей накопичення резерву у 24 кубічних метри для стаціонарних відділень та перинатального центру, підключення свердловин до діючої мережі лікувального закладу.

Добавить комментарий

Новости от od-news.com в Telegram. Подписывайтесь на наш канал https://t.me/odnews