Окупанти вбили захисника України з Одеської області, який врятував багато життів

Любашівська громада провела в останню путь Героя – Тимофія Букура. Про це повідомила прес-служба громади.

Командир 3-го відділення плавзасобів ланки десантних катерів однієї з військових частин Збройних Сил України, старшина БУКУР Тимофій Миколайович загинув 02 лютого 2024 року під час здійснення евакуації особового складу з лівого берегу Дніпра в районі населеного пункту Садове Херсонської області. За словами командира та побратимів, які були присутні на церемонії прощання, Тимофій цього дня врятував багато життів, переправляючи десант та військовослужбовців катером на визначені позиції здійснивши 39 успішних рейсів і останній 40 смертельний.

Захиснику назавжди залишилося 25 років.

Прощалися з полеглим Захисником односельчани, рідні, військові, духівництво, керівництво громади і всі небайдужі, які прийшли віддати шану й схилити голови за найвищу жертву нашого земляка - за майбутнє України.

Героя поховали на Алеї Слави на кладовищі в селищі Любашівка, де відбулася церемонія прощання з усіма військовими почестями.

«Вічна пам’ять про Тимофія залишиться в наших серцях, в історії громади, в історії нашої країни», - йдеться у повідомленні на сторінці громади.

Добавить комментарий

Новости от od-news.com в Telegram. Подписывайтесь на наш канал https://t.me/odnews