Стали відомі подробиці жахливого вбивства в Одеській області

За підозрою у вбивстві 15-річної Мішель Піявчик поліцейські затримали 16-річного хлопця, з яким вона познайомилась незадовго до смерті. Юнак наніс потерпілій травми, не сумісні з життям. Про це повідомляє “Бессарабія INFORM” з посиланням на ГУНП в Одеській області.

Нагадаємо, дівчина щезла ще 25 січня. Лише 30 на спалах забила її бабуся. Поліцейським вдалося знайти дівчину лише на четверту добу після початку пошукової операції. На жаль, без ознак життя.

Попередньо встановлено, що зловмисник у покинутій будівлі колишнього вагового комплексу завдав потерпілій ушкодження, не сумісні із життям. Остаточна причина смерті буде встановлена після проведення судово-медичної експертизи.

Щоб приховати злочин, молодик закидав тіло вбитої мотлохом.

З місця події поліцейські вилучили речові докази, які скерують на експертизу. Також криміналісти слідчого управління ГУНП в Одеській області за допомогою мобільної ДНК-лабораторії оперативно дослідили біологічні сліди, вилучені під час першочергових слідчих дій, та біологічні зразки вбитої і фігуранта. Результати дослідження підтвердили причетність хлопця до скоєння даного злочину.

Слідчі слідчого управління обласної поліції затримали юнака в порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України. Вирішується питання про повідомлення йому про підозру та обрання запобіжного заходу. За скоєне молодикові загрожує до 15-ти років позбавлення волі.

Добавить комментарий

Новости от od-news.com в Telegram. Подписывайтесь на наш канал https://t.me/odnews