Окупанти вбили захисника України з Одеської області, який завжди був готовий протягнути руку допомоги

Мешканці села Оксамитне Болградської громади дізнались жахливу новину – на полі бою загинув Андрій Чобану. Окрім нього у лавах ЗСУ з його багатодітної родини служать ще два брати. Про це повідомляє “Бессарабія INFORM”, посилаючись на Болградську райдержадміністрацію.

Відомо, що Чобану Андрій Стельянович пішов в Національну гвардію добровольцем. Молодий чоловік добре розумів: якщо хочеш, щоб ворог не переступив поріг твоєї домівки, потрібно особисто стати на захист.

Андрій був старшим сином з чотирьох дітей в родині Алли Миколаївни і Стельяна Олександровича Чобану. Крім Андрія в родині виховувалися донька Катерина і брати Іван і Станіслав. Обидва брати служили в ЗСУ. Іван після поранення зараз перебуває вдома, а Станіслав продовжує нести службу по захисту України. Сам Андрій народився в 1993 році в рідному селі Оксамитне, тут же закінчив школу. Нещодавно він одружився, і в нього народилася донька. Його знали як привітного і доброго хлопця, який завжди був готовий протягнути руку допомоги тим, хто її потребував.

Попередньо, поховання Чобану Андрія відбудеться в понеділок, більш детальні подробиці будуть пізніше.

Добавить комментарий

Новости от od-news.com в Telegram. Подписывайтесь на наш канал https://t.me/odnews