В Одесі гучне затримання

Зловмисник збув малознайомому чоловіку за півтори тисячі гривень гранату із запалом. Поліцейські повідомили правопорушнику про підозру. Протизаконна оборудка може обернутися для нього сімома роками ув’язнення.

Працівники відділення поліції № 2 Одеського районного управління поліції № 1 затримали зловмисника відразу після реалізації «угоди» на вулиці Поштовій. Слідчі територіального підрозділу поліції разом зі спеціалістами управління вибухотехнічної служби ГУНП в Одеській області вилучили ручну осколкову гранату з запалом, які, за попередніми висновками, у конструктивному поєднанні є вибухонебезпечним бойовим припасом РДГ-5. Крім того, поліцейські вилучили у правопорушника гроші, отримані ним за збут забороненого «товару».

в одесі поліцейські затримали містянина, який торгував бойовими припасамив одесі поліцейські затримали містянина, який торгував бойовими припасами

Зі слів чоловіка, гранату він знайшов на одній з вулиць Одеси, зберігав її вдома з метою подальшого продажу, який невдало реалізував в день затримання.

«Слідчі під процесуальним керівництвом Суворовської окружної прокуратури міста Одеси повідомили фігуранту про підозру у придбанні, зберіганні та збуті бойових припасів без передбаченого законом дозволу. Це правопорушення кваліфікується за ч. 1 ст. 263 Кримінального кодексу України і карається позбавленням волі на строк від трьох до семи років. Поліцейські затримали підозрюваного в порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України. Суд обрав йому запобіжний захід у вигляді домашнього арешту. Походження заборонених предметів поліцейські будуть встановлювати в ході досудового розслідування», - повідомила слідча територіального підрозділу поліції Ольга Андрєйченко.

Добавить комментарий

Новости от od-news.com в Telegram. Подписывайтесь на наш канал https://t.me/odnews