Правоохоронці Одеської області продовжують цілодобове чергування

Допомога поліцейських знадобилася кільком жителям Подільщини. Серед них – родина, яка попутним транспортом діставалася з обласного центру до Подільська. Автомобіль, яким їхали чоловік з дружиною та п'ятирічною донькою, неподалік села Олександрівка Окнянської ОТГ вийшов з ладу. Сім’ю, яка продовжила рух пішки, підібрав військовослужбовець і довіз до села Ставрове, а вже там, зрозумівши, що попутного транспорту немає, громадяни звернулися по допомогу на спецлінію «102». Співробітники територіального підрозділу поліції доправили подорожніх до пункту обігріву у селищі Окни.

Ще двоє пасажирів електрички вийшли не на своїй станції та дезорієнтовані блукали дорогами між селами Муроване та Миколаївка. Чоловікам, що ледь не замерзли, вчасно на допомогу прийшли поліцейські і довезли їх до залізничного вокзалу Подільська, де вони й повинні були вийти з самого початку.

Вчора з ранку поліцейські продовжили обстежувати автошляхи та населені пункти, щоб встановити, де потрібно додатково прочистити дороги та вулиці, чи не потребує хтось допомоги. І у передмісті Подільська виявили водія автомобіля, який на слизькій дорозі не впорався з керуванням, з'їхав у кювет та в’їхав у дерево. На щастя, у автопригоді обійшлося без загиблих та госпіталізованих. Водієві знадобилася лише допомога у тому, щоб виштовхати автомобіль на дорогу, яку він і отримав.поліцейські продовжують надавати допомогу громадянам, які постраждали внаслідок негодиполіцейські продовжують надавати допомогу громадянам, які постраждали внаслідок негоди

«Завдяки оперативній та якісній роботі дорожніх і комунальних служб вдалося уникнути серйозних ДТП. І громадяни цього разу були більш обачнішими, не влаштовували ризикованих подорожей з непередбачуваними наслідками», - зазначив начальник Подільського районного управління поліції Олег Жуковський.

А оскільки морозна погода збережеться ще кілька днів, полковник поліції закликав громадян відразу повідомляти до аварійних служб за номерами 101, 102 та 103 про всіх, хто потребуватиме їхньої допомоги.

Добавить комментарий

Новости от od-news.com в Telegram. Подписывайтесь на наш канал https://t.me/odnews