Житель Одеської області загорнув тіло вбитої дружини у ковдру та закопав у сараї

Поліцейські викрили зловмисника у червні минулого року, коли до них звернувся депутат Іванівської селищної ради з проханням розшукати місцеву мешканку, яку майже два місяці не бачили за місцем проживання.за доказами поліцейських житель березівського району, який вбив свою дружину, отримав обвинувальний вирок суду

Відпрацьовуючи повідомлення, під час огляду обійстя, в якому проживала зникла, правоохоронці виявили слідову інформацію, що вказувала на ймовірне скоєння злочину. А за кілька годин кропіткої роботи встановили: жінку позбавив життя її чоловік.

Зрозумівши, що його викрили, правопорушник зізнався: у травні між ним та дружиною виникла сварка на ґрунті ревнощів. Чоловік у стані алкогольного сп’яніння та під впливом емоцій побив жінку кулаками, а коли та втратила свідомість – залишив її, а сам пішов з дому. Згодом, повернувшись, він виявив дружину мертвою і, щоб приховати злочин, загорнув її тіло у ковдру та закопав у сараї на території своєї садиби, а сусідам розповідав, що вона поїхала за кордон до сестри.

За висновком проведеної судово-медичної експертизи, жінка померла унаслідок поєднаної травми у вигляді закритої черепно-мозкової травми та закритої травми грудної клітки з пошкодженнями легенів та крововиливами в обидві плевральні порожнини, яка ускладнилася травматичним та геморагічним шоком.

Поліцейські затримали правопорушника в процесуальному порядку, а суд пізніше обрав йому на час слідства запобіжний захід у вигляді тримання під вартою.

Провівши повне розслідування та зібравши достатньо доказів, слідчі висунули фігуранту обвинувачення у вбивстві, тобто умисному протиправному заподіянні смерті іншій людині, що передбачено частиною 1 статті 115 Кримінального кодексу України, і обвинувальний акт скерували до суду.

Суд, дослідивши зібрані поліцейськими докази, визнав обвинуваченого винним і призначив йому покарання у вигляді позбавлення волі строком на сім років.

Добавить комментарий

Новости от od-news.com в Telegram. Подписывайтесь на наш канал https://t.me/odnews