Геннадій Труханов звернувся до одеситів: Нехай новий рік принесе нам мир

Мер Одеси привітав містян з Новим 2024 роком. Він наголосив, що головним підсумком минулого року стало те, що Україна вистояла.

«Наш шлях до перемоги був і залишається важким. Але це шлях вільних людей, героїв на полі бою та трудівників у тилу. Сміливих, чуйних та сильних українців, для яких немає нічого неможливого.

До речі, у цьому вся сутність Одеси. Для нас дійсно немає нічого неможливого!

Надавати потужну підтримку армії, приймати десятки тисяч переселенців, відновлювати зруйновані росіянами будинки і при цьому ремонтувати школи і дитсадки, медичні заклади, поліпшувати якість послуг - все це про нас!

За кожною перемогою, великою чи маленькою, стоять люди», йдеться у привітанні.

Геннадій Труханов подякував всім, хто цього року зробив свій внесок, щоб Одеса не тільки жила, а й рухалась вперед. «Дякую героям, які боронять нашу землю. Тим, хто рятує, лікує, навчає, дає тепло, світло та воду. Тим, хто відновлює та відбудовує. Збирає допомогу. Тим, хто розбирає завали. Всім, хто на своєму місці кожного дня просто виконує свою роботу! Дякую нашим друзям з усіх куточків планети, які допомагають та підтримують нас усім, чим можливо.
Схиляємо голову перед пам’яттю тих, хто нас вже ніколи не почує. Вічна слава Героям, які поклали своє життя за Україну».

Мер Одеси побажав, щоби 2024 рік приніс Україні мир. «А ми відбудуємо нашу країну та зробимо все, щоб вона процвітала та ставала ще могутнішою. Нехай новорічні та різдвяні свята сповнять нас вірою і теплом. Здоровʼя, сил, любові та благополуччя кожній одеській родині».

Добавить комментарий

Новости от od-news.com в Telegram. Подписывайтесь на наш канал https://t.me/odnews