Одеська область: міський голова Березівки подякував кожному жителю громади

Відходить у минуле 2023 рік, черговий важкий рік для нашої держави, нашої громади, наших громадян, адже ворог не полишає своїх планів щодо знищення української нації. Ми з вами прожили дуже складний рік війни, сповнений болю, втрат, але одночасно – повний мужності, стійкості та віри в Перемогу. Рік, який минає – це другий рік повномасштабної війни, другий рік нашої боротьби, нашого супротиву та захисту нашої свободи. Про це йдеться у привітанні міського голови Березівки Валерія Григораша з нагоди 2024 року, що наближається.

Він висловив слова подяки воїнам Збройних сил України, волонтерам, працівникам установ та організацій за їхню працю, яка наближає нашу перемогу. «Я вдячний кожному жителю нашої громади за стійкість, згуртованість, за те, що постійно допомагають цивільним, нашим воїнам та територіальній обороні, тримають тил своєю працею. Дякую усім, хто своєю працею, талантом, мудрістю та невтомністю творив історію нашої громади протягом року, хто забезпечував життєдіяльність та безперебійну роботу підприємств, установ та організацій.

Пам’ятаймо! Наші захисники ціною свого життя продовжують боронити цілісність та незалежність країни та зустрінуть 2024 рік зі зброєю в руках, захищаючи кожного з нас далеко від рідного дому, аби в наших домівках був вогник надії та мир.

Нехай нарешті об`єднаються наші родини, розкидані війною, додому прийдуть наші захисники та захисниці, і в домівках стане тепло та затишно. Хай не здригаються від звуків сирен, а радіють яскравим салютам наші діти.

Ми навчилися підтримувати одне одного, ми вміємо бути згуртованими, ми знаємо, що вся Україна – єдина родина! Хай так буде завжди».

Валерій Григораш подякував усім та кожному, хто наближає день Перемоги. «З Новим роком»

Добавить комментарий

Новости от od-news.com в Telegram. Подписывайтесь на наш канал https://t.me/odnews