В Одеській області оголосили вирок серійному крадію велосипедів

Викрили чоловіка співробітники відділу поліцейської діяльності № 1 Подільського районного управління поліції, розглядаючи заяву жительки Кодими про зникнення велосипеда.

Правоохоронці з'ясували, що зловмисник вночі проник на територію домоволодіння заявниці і з підсобного приміщення, двері якого були незачинені, викрав двоколісник. Другий велосипед правопорушник прибрав до рук у домоволодінні знайомого, коли приходив до нього у справах, але не застав удома. А от мопед, який власниця необачно залишила на ніч біля будинку із ключем у замку запалення, він викотив з двору за огорожу і поїхав на ньому додому.любитель чужих двоколісників з подільського району отримав обвинувальний вирок суду за крадіжки велосипедів та угон мопедалюбитель чужих двоколісників з подільського району отримав обвинувальний вирок суду за крадіжки велосипедів та угон мопеда

Усі незаконно привласнені транспортні засоби, загальна вартість яких, за оцінкою експертизи, становила майже 24 тисячі гривень, у правопорушника були вилучені. Після проведення повного розслідування слідчі поліції під процесуальним керівництвом Подільської окружної прокуратури висунули фігуранту обвинувачення за ч. 4 ст. 185 та ч. 2 ст. 289 Кримінального кодексу України.

Суд, дослідивши матеріали справи та докази поліцейських, визнав обвинуваченого винним у таємному викраденні чужого майна, поєднаному з проникненням у приміщення в умовах воєнного стану, таємному викраденні чужого майна, вчиненому повторно в умовах воєнного стану, і незаконному заволодінні транспортним засобом, вчиненому повторно, та призначив йому покарання у вигляді позбавлення волі строком п’ять років з іспитовим терміном два роки.

Речові докази після набрання вироком законної сили повернули потерпілим.

Добавить комментарий

Новости от od-news.com в Telegram. Подписывайтесь на наш канал https://t.me/odnews