Окупанти вбили захисника України з Одеської області, який був справжнім партіотом

Невдовзі Саф’янівська громада зустрічатиме навколішках свого захисника, який повертатиметься додому “на щиті” вже назавжди. Декілька днів тому стало відомо про загибель на полі бою мешканця села Першотравневе, солдата Геннадія Іванова. Про це повідомляє “Бессарабія INFORM”, посилаючись на місцеві органи влади.

Як стало відомо, 8 грудня під час виконання бойового завдання поблизу населеного пункту Орлянське Куп’янського району Харківської області під час артилерійського обстрілу загинув водій-машиніст екскаватора відділення інженерної техніки інженерно-технічного взводу інженерно-саперної роти, солдат Геннадій Іванов.

“Вкотре громада втрачає найкращих воїнів, захисників і справжніх патріотів. Саф’янівська сільська рада та її виконавчий комітет висловлюють щирі слова співчуття родині загиблого. Поділяємо ваше горе, сумуємо разом з вами, підтримуємо вас у годину скорботи… Нехай добрий світлий спомин про Героя Геннадія Іванова живе в серцях близьких та знайомих, а Бог подарує йому вічне життя та спокій…“, – висловили співчуття з приводу загибелі Героя у Саф’янівській сільській раді.

Про дату повернення та поховання Героя буде повідомлено додатково.

Добавить комментарий

Новости от od-news.com в Telegram. Подписывайтесь на наш канал https://t.me/odnews