Дощ та сильний снігопад завдали шкоди Спасо-Преображенському кафедральному собору УПЦ в Одесі, який зруйнувала ворожа ракета

Прес-служба Одеської єпархії УПЦ розповіла про відновлення Спасо-Преображенського кафедрального собору, який було зруйновано внаслідок влучення ворожої ракети.

Наприкінці листопада погода в Одесі дуже зіпсувалася: дощ та сильний снігопад завдали шкоди нашому зруйнованому собору. Небайдужі прихожани та священики прийнялися прибирати в соборі сніг та воду, за що ми їм дуже дякуємо.
Божою милістю, 1500 квадратних метрів даху вже зроблено, вікна встановлені на свої місця, а також налагоджено опалення в нижньому храмі, що дуже важливо в зимній період.

Всі бажаючи зможуть внести пожертву на іменну цеглу, а своє ім’я відправити у Viber або Telegram на номер собору 0973772917 і тим самим допомогти відбудовувати стіну у головному вівтарі собору.

«Ми дякуємо всім, хто взяв участь у відновленні собору, нехай скоріше настане мир та Перемога у нашій країні», - пише прес-служба Одеської єпархії УПЦ.

 

Добавить комментарий

Новости от od-news.com в Telegram. Подписывайтесь на наш канал https://t.me/odnews