Одеська єпархія УПЦ воїнам ЗСУ: Ви єдина наша довіра

Сьогодні день наших захисників і захисниць, які боронять нашу Державу від підступного ворога. Ризикуючи життям і здоров’ям наші священнослужителі несуть пастирську і соціальну роботу на передовій, наставляючи та підтримуючи наших славетних воїнів. Про це йдеться у повідомленні до Дня Збройних Сил України, яке опубліковано на сторінці Одеської єпархії УПЦ.

«Українська Православна Церква на чолі з Блаженнійшим митрополитом Київським і всієї України Онуфрієм не послаблює молитви за всіх тих, хто знаходиться там, у окопах в боротьбі з агресією рф проти нашої країни.

У своєму вітальному слові митрополит Київський і всієї України Онуфрій відмітив жертовну любов до ближніх, відвагу та мужність у професійній справі оборони нашої Держави, а також відмітив і тих, хто на жаль загинув на фронті. «Ми також возносимо наші молитви за загиблих героїв та героїнь, які поклали власні життя заради життя рідних, близьких, співвітчизників і за нашу країну. Свята Церква молиться Милостивому Богу за блаженне упокоєння всіх полеглих героїв, подвиг яких завжди буде взірцем любові до ближніх та жертовності заради Батьківщини.

Наша місія, як вірян, продовжувати молитися за військовослужбовців ЗСУ, а також робити все залежне для скорішої Перемоги і миру. Лише молитва, небайдужість та особистий труд зможуть подолати зло, яке оточує нашу Церкву»,- наголошують в єпархії.

 

Добавить комментарий

Новости от od-news.com в Telegram. Подписывайтесь на наш канал https://t.me/odnews