Одеська область: жителів Ізмаїла привітали з днем Збройних Сил України

Від імені Ізмаїльської міської ради та її виконавчого комітету щиро вітаю з Днем Збройних сил України. Про це пише у своєму привітанні мер Ізмаїла Андрій Абрамченко.

«Збройні сили України - це справжня армія незламних та нескорених бійців-патріотів, які героїчно захищають свою землю зі зброєю в руках.

З першого дня широкомасштабного вторгнення російської федерації Ви тримаєте удар під шаленими обстрілами, гоните з рідної землі російських окупантів, закриваєте нас собою від ворожої навали, вражаєте світ феноменальною стійкістю і військовим умінням.

Завдяки Вам ми вистояли та продовжуємо боротися.

Ви - слава, гордість і міць нашої країни.

Ми радіємо кожному Вашому успіху на фронті, але й усвідомлюємо дуже дорогу ціну шляху до Перемоги.

За незалежність, за можливість кожного з нас обрати, як жити і в якій Україні, віддають життя наші воїни, наші Герої з підрозділів Сил безпеки та оборони.
Ми молимось за них, ми схиляємо голови перед їх пам’яттю.
Вічна памʼять усім, хто загинув за Україну», - йдеться у привітанні.

Мер Ізмаїла, що щодня мешканці громади дякують воїнам ЗСУ за можливість вчитися і працювати, за стійкість і відвагу. «Міцного здоров’я Вам, сили і незламної віри у Перемогу.
Пишаємося кожним, хто захищає нашу державу. Нехай наша священна українська земля назавжди буде благословенною, вільною та незалежною! Слава Збройним Силам України!»,- наголосив Андрій Абрамченко.

Добавить комментарий

Новости от od-news.com в Telegram. Подписывайтесь на наш канал https://t.me/odnews