Депутат обласної ради в Одесі Андрій Бабенко: Їх не треба жаліти, а краще дати можливість працювати і бути корисними

3 грудня разом із світовою спільнотою Україна відзначаю Міжнародний день людей з обмеженими можливостями. На їхню долю випали нелегкі випробування, однак вони, долаючи труднощі, проявляють виняткову силу духу і непохитну віру в життя. Суспільству треба з розумінням ставитися до людей з обмеженими можливостями, їх не треба жаліти, а краще» дати можливість працювати і бути корисними. Таку думку висловив депутат Одеської обласної рали Андрій Бабенко.

Він звернувся зі щирими словами подяки до людей, які віддають тепло своїх сердець, допомагають вирішувати проблеми людям з обмеженими можливостями, турбуються про них.
«Самовіддане служіння обраній справі, виняткове почуття обов’язку, доброта, чуйність та щедрість душі приносять вам заслужену повагу і людську шану.

Від щирого серця бажаю всім вам міцного здоров’я, щастя, активного довголіття, родинного затишку, достатку, любові і радості в домі, мудрості і витримки у всіх життєвих випробуваннях.

Давайте дбати про цих людей не лише в зазначений день, а завжди. Щоб вони відчували тепло і турботу постійно», - йдеться у повідомленні на власній сторінці Андрія Бабенка у соцмережі Фейсбук. «Здоров’я, мирного неба і благополуччя для усіх нас. Допомагали, допомагаємо і будемо допомагати».

Добавить комментарий

Новости от od-news.com в Telegram. Подписывайтесь на наш канал https://t.me/odnews