В Одеській області розповіли правду про життя після потужної нагоди

Одеська область дотепер не може оговтатися від наслідків потужної негоди. Таку думку на власній сторінці у соцмережі Фейсбук журналістка Лілія Климова, яка нині мешкає у Білгород-Дністровському районі.

«Після армагеддона в Одеській області лише на 4-ий день змогла піймати хоч якесь українське фм-радіо: хіт-фм. До роздратування від відсутності світла, зв"язку, повного інформаційного вакууму, додалось ще й роздратування від того, що почула. Три бадьорі голоси (жіночий + 2 чоловічі) розповідали, що вже в Одеській області все ок: дороги розчищені, машини їздять, нормальне життя відновлено. Як мало вони знають про життя в Одеській області... Сьогодні, на шостий день, не у всіх є світло та вода.
Представники влади їм висловлюють співчуття, бо нікому невідомо, коли наслідки будуть ліквідовані», - йдеться у повідомленні Лілії Климової.

Вона наголосила, що ситуація в області сумна. «Сьогодні пішов 6-ий день після завершення негоди. Навіс в дворі зірваний, дерево впало. Поступово все прибирається. Ось так і живемо».

Добавить комментарий

Новости от od-news.com в Telegram. Подписывайтесь на наш канал https://t.me/odnews