Жителька Одеської області схопила ножа і вдарила ним гостя

Постраждалий чоловік з Подільського району намагався ввести в оману поліцейських, аби вигородити свою «кривдницю». Він повідомив їм, що його поранив незнайомець на вулиці. Однак слідчі встановили реальні події та викрили дійсну зловмисницю. За скоєне їй загрожує позбавлення волі.

Про госпіталізацію жителя Балти з колото-різаною раною грудної клітки з проникненням у черевну порожнину поліцейських поінформували лікарі «швидкої». Правоохоронцям постраждалий пояснив, що його травмував невідомий чоловік на вулиці. Поліцейські ж встановили, що потерпілий був травмований за інших обставин. Він прийшов у гості до знайомої, де вони разом вживали спиртні напої. Коли власниця оселі запропонувала товаришеві піти додому, він відмовився. Тоді жінка схопила ножа і вдарила ним гостя у грудну клітку.

«Швидку» чоловік викликав собі сам, а поліцейським розповів вигадану історію.

Громадянка у скоєному зізналась. З місця події поліцейські вилучили знаряддя злочину та інші речові докази, що становлять інтерес для слідства.

За попереднім висновком судово-медичного експерта, отримані потерпілим тілесні ушкодження за своїми ознаками є небезпечними для життя в момент заподіяння і відноситься до тяжких тілесних ушкоджень.

«На підставі зібраних доказів слідчі поліції під процесуальним керівництвом Подільської окружної прокуратури повідомили фігурантці про підозру в умисному тяжкому тілесному ушкодженні, небезпечному для життя в момент заподіяння. Цей злочин кваліфікується за ч. 1 ст. 121 Кримінального кодексу України. Наразі вирішується питання про обрання підозрюваній запобіжного заходу», - розповів тимчасовий виконувач обов'язків начальника відділення поліції № 1 Подільського районного управління поліції Олександр Табаков.

Добавить комментарий

Новости от od-news.com в Telegram. Подписывайтесь на наш канал https://t.me/odnews