Окупанти вбили захисника України з Одеської області, який звільняв рідну землю від ворога

Жителі Любашівської громади на Одещині провели в останню дорогу ще одного загиблого на війні із загарбницькою росією захисника України – солдата В'ячеслава Віталійовича Яроцького, який загинув 14 листопада 2023 року поблизу населеного пункту Донецької області Кліщіївка Бахмутського району. Про це повідомляє прес служба громади.

Віддати честь мужньому захиснику України прийшли близькі, друзі, знайомі, бойові побратими та земляки.

Схиливши голови в скорботі вони живим коридором, ставши на коліна проводжали жалобний кортеж із труною Героя до його останнього місця спокою.

Портал Вгороде нагадав, що раніше на російсько-українській війні загинули ще двоє захисників України з Одеської області – Олександр Очинський та Олександр Кравченко. Окнянська громада попрощалася зі своїм Героєм – Очинським Олександром Анатолійовичем, який народився 7 липня 1966 року у селі Чорна. Навчався, жив та працював у рідному селі. З перших днів війни пішов захищати Батьківщину. 18 листопада 2023 року серце нашого захисника перестало битися.

Як повідомляє 126-а окрема бригада територіальної оборони Одеси, захищаючи рідну країну від окупантів, залишаючись вірною воєнній присязі та народу України, загинув наш земляк солдат Кравченко Олександр.

Добавить комментарий

Новости от od-news.com в Telegram. Подписывайтесь на наш канал https://t.me/odnews