Геннадій Труханов: Прошу з усією відповідальністю підійти до попередження

У звʼязку з негодою, що насувається на місто, мер Одеси Геннадій Труханов провів засідання Оперативного штабу з ліквідації наслідків негоди.

Всі міські служби та представники тепло-, водо- та енергопостачальників відзвітували про готовність до погіршення погодних умов. Організоване цілодобове чергування аварійних бригад.

До розчищення та посипання доріг готові 104 одиниці техніки та 560 комунальників. До прибирання повалених дерев та гілок - 7 одиниць техніки та 194 співробітники КП "Міськзелентрест".

У разі потреби будуть відчинені муніципальні Пункти незламності.

«На нас чекають складні вихідні. Досвід ліквідації аварійних ситуацій, координація дій та маршрути роботи техніки відпрацьовані. Прошу з усією відповідальністю підійти до попередження Гідрометцентру та бути готовими до забезпечення життєдіяльності міста в складних погодних умовах», - зазначив Геннадій Труханов.

Як пише сайт мерії, міський голова доручив перевірити робочий стан генераторів у медичних і соціальних закладах, на об'єктах критичної інфраструктури, а також наявність запасу пального.

Добавить комментарий

Новости от od-news.com в Telegram. Подписывайтесь на наш канал https://t.me/odnews