Мер Ізмаїла Андрій Абрамченко: Ми пам’ятаємо всіх, хто став на захист України, кожну вбиту дитину, кожного, чиє життя забрали окупанти

Сьогодні, в умовах широкомасштабної агресії російської федерації проти нашої держави, Свобода та Гідність – найвищі цінності нашого народу – набувають особливу ціну. Тисячі українських Героїв стоять на захисті нашої Батьківщини, протистоять жорстокому ворогу, відстоюючи наше право на свободу і незалежність, наше право вільно обирати свій шлях.

Про це йдеться у привітанні мера Ізмаїла Андрія Абрамченка з нагоди Дня Свободи та Гідності.

«Ми пам’ятаємо, як змінювали нашу державу та наш світогляд події на Майдані восени 2004-го року і в листопаді 2013-го - лютому 2014-го років, коли виборювалось надважливе для нашої нації – можливість йти демократичним, європейським шляхом розвитку.

Сьогодні і тоді, великим болем відкликаються в серцях імена тих, хто приєднався до Героїв Небесної Сотні, хто віддав своє життя в боротьбі за Свободу та Гідність нашої Держави.

Ми пам’ятаємо кожного Захисника, кожну Захисницю, які стали на захист рідної землі, кожну вбиту дитину, кожного, чиє життя забрали окупанти.

Вічна памʼять!

Сьогодні, в День Гідності та Свободи, ми об’єднані своєю непохитною вірою у Перемогу.

Єдність народу України, його незламна воля відновлять мир на рідній землі», - наголошено у привітанні.
Андрій Абрамченко переконаний, що Україна Переможе.

Добавить комментарий

Новости от od-news.com в Telegram. Подписывайтесь на наш канал https://t.me/odnews