Окупанти вбили захисника України з Одеської області, якому було лише 29 років

14 листопада поблизу населеного пункту Кліщіївка Бахмутського району Донецької області під час виконання бойового завдання загинув військовослужбовець з Одеської області В'ячеслав Яроцький. Про це повідомили у пресслужбі Любашівської громади.

Воїнові було лише 29 років. Про дату та місце прощання із загиблим Героєм повідомлять додатково.

Раніше на Одещині попрощалися з прикордонником Володимиром Черновим, який загинув 12 жовтня поблизу населеного пункту Макіївка Сватівського району Луганської області.
До лав Державної прикордонної служби України Володимир приєднався в Запоріжжі, а за два роки перевівся до Ізмаїльського прикордонного загону. Після закінчення контракту він звільнився і пішов працювати в цех із виготовлення тротуарної плитки водієм навантажувача. На фронт прикордонника призвали за мобілізацією у 2022 році.
До виконання бойових завдань у Луганській області він разом зі своїми побратимами із прикордонної комендатури швидкого реагування брав участь у боях під Херсоном.

Також портал Вгороде писав про те, що на Херсонщині загинули військовослужбовці з Одеської області Петро Криштопов та Віталій Нестеренко, а на Харківському напрямку обірвалося життя бійця Олександра Бережка.

 

Добавить комментарий

Новости от od-news.com в Telegram. Подписывайтесь на наш канал https://t.me/odnews