Потужний вітер в Одеській області: без світла залишаються 18191 будинок в 47 населених пунктах області

Сильний вітер та дощ хазяйнують на Одещині. Обірвані дроти, вирвані та поламані дерева, зірвані дахи та білборди, пошкоджені лінії електропередач – список наслідків негоди можна продовжувати далі. Найбільша біда серед цього – відсутність електроенергії через штормову погоду, яка не дає повної можливості енергетикам відновлювати справну роботу електромереж. Однак спеціалісти роблять усе можливе, навіть в умовах дощу та ураганного вітру. Про це повідомляє “Бессарабія INFORM”, посилаючись на ДТЕК “Одеські електромережі”.

Як зазначили в обласній енергетичній компанії, за минулу добу фахівці відремонтували 26 ліній та 568 підстанцій, що дозволило повернути світло для 26161 домівки в 65 населених пунктах області. Роботи тривають.

Без світла залишаються 18191 будинок в 47 населених пунктах області. Найбільше від негоди постраждали Одеський, Ізмаїльський та Білгород-Дністровський райони. Щоб відновити електропостачання, енергетики вже виконують ремонт 23 повітряних ліній та 342 високовольтних і трансформаторних підстанцій.

За прогнозами синоптиків 19 листопада на території Одещини зберігатимуться складні погодні умови, тож, ймовірні нові відключення світла. Нагадаємо, сильні пориви вітру можуть призвести до падіння дерев та обриву проводів. Тому варто бути обережними, не нехтувати правилами безпеки та не наближатись до ліній електропередачі.

Добавить комментарий

Новости от od-news.com в Telegram. Подписывайтесь на наш канал https://t.me/odnews