Захист вашого приміщення: важливість бронеплівки для вікон у сучасному світі

За даними розвідки, ворог накопичує велику кількість ракет з метою обстрілів електростанцій та інших об'єктів критичної інфраструктури. Звісно, уряд вживає заходів для захисту енергетичної інфраструктури країни, однак усім українцям теж варто потурбуватися про захист своєї домівки.

Роль вікон у безпеці будівлі

Під час вибуху саме вікна є найслабшим місцем. Навіть якщо вибух відбувся біля будинку, існує велика ймовірність, що стіни захистять мешканців від уламків. Проте вибухова хвиля може з легкістю вибити вікна всередину будівлі, від чого можуть постраждати люди та майно. Тож аби зменшити ризик пошкодження вікон у разі вибуху, варто звернути увагу на поклейку бронеплівки на вікна. 

захисна плівка

Бронеплівка для вікон

Бронеплівка для вікон — це особлива тонка поліефірна плівка, яка наноситься на вікно з метою захисту від подряпин, вибухів і вандалізму. Поклейка бронеплівки на вікна має широкий попит завдяки таким особливостям матеріалу:

  • броньована плівка виготовлена ​​з полімерних матеріалів, які мають високу міцність і гнучкість;
  • бронеплівки складаються з кількох шарів полімерного матеріалу, що забезпечує додаткову міцність.

Переваги бронеплівки

Бронювання вікон плівкою має ряд незаперечних переваг, зокрема:

  1. Захист вікон від подряпин. Вона запобігає появі подряпин і невеликих ушкоджень скла, які з’являються в ході щоденної експлуатації. 
  2. Захист від розлітання скла. У разі вибуху бронеплівка утримує скло разом й запобігає його розлітанню. Це знижує ризик поранень мешканців приміщення й пошкодження майна.
  3. Захист від вандалізму. Бронеплівка може стати бар'єром для злодіїв, адже ускладнює або навіть унеможливлює розбиття вікна.
  4. Захист від ультрафіолету. Деякі види бронеплівки мають вбудований фільтр для блокування ультрафіолетових променів. Це дозволить запобігти пошкодженню меблів й уповільнить процес вицвітання.  
  5. Захист від стихійних лих. Встановлення захисної плівки на вікна врятує не лише під час вибухів, а й у разі стихійних лих і складних погодних умов. 
  6. Заощадження енергії. Бронеплівка покращує ізоляцію вікон, що дозволяє знизити витрати на опалення й кондиціонування приміщення. 
  7. Відсутність необхідності заміни вікон. Бронеплівка підвищує безпеку вікон без необхідності їхньої заміни.
Добавить комментарий

Новости от od-news.com в Telegram. Подписывайтесь на наш канал https://t.me/odnews