Одеська єпархія УПЦ допомагає захисникам України: стала відома правда

Незважаючи на наклепи т а брехню з боку ворогів УПЦ Одеська єпархія продовжує невтомно виборювати Перемогу України. Мова йде про цілодобову молитву та виконання замовлень тим, хто нині воює на передовій та звільняє українську землю від ворогів.

Волонтери, які, з благословення митрополита Одеського та Ізмаїльського, Владики Агафангела плідно співпрацюють з єпархією прислали, на прохання нашого кореспондента, список того, що лише минулого тижня відправили для ЗСУ. Подібні запити військових виконуються від першого дня війни. З 2014 року і дотепер збирають та надсилають допомогу і мирному населенню, яке опинилося в зоні зіткнень з ворогом та постраждало від постійних обстрілів, втратили все, що заробляли все свої життя.

Переселенці, які тимчасово мешкають в Одесі, також постійно отримують продуктову та інші зразки допомоги, в тому числі матеріальну.

У храмах та монастирях Одеської єпархії також годують тих, хто внаслідок війни та постійного підвищення цін, опинився на межі голодної смерті.

З відео прес-служби Одеської єпархії стає зрозуміло, наскільки багато робиться для наближення такої бажаної усіма одеситами Перемоги України.

Добавить комментарий

Новости от od-news.com в Telegram. Подписывайтесь на наш канал https://t.me/odnews