Жителі Одеської області знову стали на коліна

Сама неспокійна, сама трагічна ніч була в родині Бенько із села Тополине Болградського району. Вони зустрічали свого брата, дядька, батька, який, на жаль, повернувся до рідної хати на щиті. Про це повідомляє «Бессарабія INFORM».

А вже зранку люди, що знали військовослужбовця Сергія Бенько, нескінченним потоком йшли в дім по вулиці Ялпугська, 42, щоб віддати шану Герою-земляку, який загинув 3 листопада внаслідок ворожого артилерійського обстрілу у Куп’янському районі Харківської області.

У рідній домівці Сергія, куди він так мріяв повернутися, відбулось його відспівування. Після чого жалобна процесія вирушила у напрямку кладовища через сусіднє село Оксамитне, де в мирний час працював Сергій й звідки він пішов на захист Батьківщини.

Люди – малі та старі, жінки та чоловіки, стоячи на колінах проводжали Сергія в його останню путь.

Свої глибокі співчуття родині Героя висловили голова Болградської районної ради Михайло Садаклієв, Болградський міський голова Сергій Димитрієв, староста сіл Тополине та Оксамитне Василь Чернєв, начальник групи МПЗ Болградського районного територіального центру комплектування та соціальної підтримки Віталій Невечеря та голова районної громадської організації ветеранів АТО Іван Бодлєв.

Добавить комментарий

Новости от od-news.com в Telegram. Подписывайтесь на наш канал https://t.me/odnews