Смертельна ДТП в Одеській області: виїхав на зустрічну смугу і скоїв зіткнення з вантажним автомобілем

Автопригода сталася сьогодні біля села Іванове Одеського району. Є загиблі та постраждалі.

Попередньо поліцейські встановили, що водій легкового автомобіля «Toyota Corolla», рухаючись з Одеси у бік Доброслава, не впорався з керуванням на слизькій після дощу дорозі, виїхав на зустрічну смугу і скоїв зіткнення з вантажним автомобілем, який їхав по ній. Від удару «Toyota Corolla» зазнала значних пошкоджень, один з її фрагментів зачепив легковий автомобіль «Geely», що їхав позаду.

Унаслідок дорожньо-транспортної пригоди загинули водій легковика «Toyota Corolla» та його пасажирка. У водія вантажівки ушкоджена нога, його доправили до лікарні. Ще двоє людей – чоловік та жінка з легковика «Geely», на щастя, не постраждали.

Наразі на місці автопригоди працюють слідчо-оперативна група по розслідуванню ДТП слідчого управління ГУНП в Одеській області, СОГ та група реагування патрульної поліції територіального підрозділу поліції.

Правоохоронці встановлюють всі обставини ДТП. Вирішується питання щодо внесення відомостей до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 3 ст. 286 (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особою, яка керує транспортним засобом, що спричинили загибель кількох осіб) Кримінального кодексу України.

Добавить комментарий

Новости от od-news.com в Telegram. Подписывайтесь на наш канал https://t.me/odnews