В Одеській області стала відома доля хлопця, який втік з дому

На спецлінію «102» надійшло повідомлення від жительки одного із сіл Мологівської територіальної громади про те, що її неповнолітній син пішов з дому та досі не повернувся. Коли ж самостійно розшукати дитину жінка не змогла - звернулася по допомогу до правоохоронців.

Поліцейські відразу розпочали пошуки хлопця: опитали знайомих та друзів, перевірили закинуті будівлі, околиці села. Вже за півтори години ювенальні поліцейські розшукали утікача в сусідньому селі вдома у товариша та повернули батькам.

«Як пояснив хлопець, мати попросила його допомогти впоратись по господарству, але він цього робити не хотів тому пішов з дому, але чіткого плану, що робити далі, не мав. Раніше сім’я, в якій виховується п’ятеро дітей віком від 3-х до 16-ти років, у поле зору правоохоронців не потрапляла. За невиконання батьками обов’язків щодо виховання дітей, поліцейські склали адміністративні матеріали за ч. 1 ст. 184 Кодексу України про адміністративні правопорушення», - прокоментував начальник Білгород-Дністровського районного відділу поліції Павло Бобчинський.

Добавить комментарий

Новости от od-news.com в Telegram. Подписывайтесь на наш канал https://t.me/odnews