Окупанти вбили захисника України, який до війни працював в Одеському оперному театрі

На російсько-українській війні героїчно загинув Архіпов Сергій – працівник Оперного театру, інженер першої категорії ділянки вентиляції та видалення пилу. Нещодавно йому виповнилося 40 років. Про це повідомляє пресслужба театру. "З великою скорботою і болем у серці повідомляємо, що колектив Одеського національного академічного театру опери і балету зазнав невиправної втрати. категорії ділянки вентиляції та видалення пилу Архіпов Сергій Анатолійович.

Четвертого жовтня Сергію виповнилося сорок років… У нього було багато планів, які мріяв здійснити після нашої Перемоги, проте війна забирає найкращих…

Адміністрація та колектив Одеської опери висловлюють щирі співчуття сім'ї та близьким Сергія Анатолійовича", сказано у повідомленні Оперного.

Портал Вгороде нагадав, що на російсько-українській війні загинув захисник Одеської області Бессараб Владислав Вікторович. Герою назавжди залишиться 28. У нього залишилися дружина та двоє дітей. Прощання з Героєм відбудуться сьогодні, 29 жовтня, о 9:00 за адресою вулиця Преображенська 3а у місті Арциз.

Добавить комментарий

Новости от od-news.com в Telegram. Подписывайтесь на наш канал https://t.me/odnews