В Одесі депутати брали участь у благодійному забігу

В Одесі відбувся благодійний забіг «Шлях ветерана 1.0 Єдність та Вдячність» на підтримку українських ветеранів та ветеранок.

Організатор заходу - Комунальна установа «Сервисній офіс «Хаб ветеран» та громадська організація «Національне об’єднання вільних та амбітних (НОВА)».

У заході брали участь: ветерани війни, депутати та керівники департаментів Одеської міської ради, тренери-викладачі та вихованці дитячо-юнацьких шкіл, представники Молодіжної ради, громадських організацій, спортивної громади м. Одеси, а також юні одесити.

Учасників заходу привітали заступниця Одеського міського голови Світлана Бедрега та керівник сектору Одеської області Міністерства у справах ветеранів України Микола Сторожук.

«Цей день має об’єднати наших поранених військовослужбовців, ветеранів та жителів міста Одеси, включаючи дітей та молодь. Бо кожна дитина в нашій країні знає ціну кожного прожитого дня та має безмежну повагу та вдячність до ветеранів цієї клятої війни», - зазначила Світлана Миколаївна.

У благодійному забігу на користь ветеранів учасники подолали дві символічні дистанції: 100 м – ветерани та легенди одеського спорту та 500 м - усі охочі дорослі та діти від 7 до 16 років.

Результат учасників не фіксувався, адже усі результати – лише на Перемогу!

Також під час заходу для присутніх була представлена пізнавальна програма від представників прикордонної, рятувальної і кінологічної служб.

Як пише сайт мерії, по завершенні благодійного забігу учасникам вручили шеврони та подарунки, а усі юні учасники забігу на фініші отримали «Переможне яблуко».

Добавить комментарий

Новости от od-news.com в Telegram. Подписывайтесь на наш канал https://t.me/odnews