В Одесі грабіжник зірвав з шиї жінки прикраси, вартістю майже вісім тисяч гривень

Одеські поліцейські затримали жителя столиці за пограбування літньої жінки.

Маючи судимості за майнові та наркозлочини, киянин вирішив знову вдатися до знайомої йому справи та нажитися за рахунок чужого майна.

Подія сталась ввечері в Пересипському районі Одеси. Предметом злочинного посягання зловмисник обрав золоті ланцюжок та підвіску пенсіонерки, яку побачив на вулиці. Зірвавши з шиї жінки прикраси, вартістю майже вісім тисяч гривень, фігурант з місця скоєння злочину втік, а потерпіла звернулась по допомогу до поліції. Вже наступного дня співробітники відділення поліції №2 ОРУП 1 спільно з працівниками управлінь карного розшуку та кримінального аналізу ГУНП в Одеській області встановили особу зловмисника та затримали його. Награбоване чоловік встиг здати до ломбарду. Наразі поліцейські вживають заходів щодо повернення викраденого потерпілій.

«Слідчі повідомили фігуранту про підозру у грабежі, вчиненому повторно, в умовах воєнного стану за ч. 4 ст. 186 Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання позбавленням волі від семи до десяти років. На час слідства суд обрав зловмиснику запобіжний захід у вигляді тримання під вартою. Слідчі дії тривають», - зазначив старший слідчий територіального підрозділу поліції Ілля Пудлінський.

Добавить комментарий

Новости от od-news.com в Telegram. Подписывайтесь на наш канал https://t.me/odnews