Зловмисниця тихцем прихопила телефон одеситки і пішла геть

Одна правопорушниця поорудувала у Київському районі міста, а інші двоє, серед яких неповнолітній, обікрали громадян на території Приморського району. Всім їм може загрожувати позбавлення волі. 

42-річна зловмисниця скористалась необачністю 51-річної одеситки, яка залишила свій мобільний телефон на полиці у зоомагазині на вулиці Академіка Вільямса, тихцем прихопила його і пішла геть. Отримавши заяву від потерпілої, оперативники територіального відділу поліції того ж дня викрили правопорушницю, вилучили в неї викрадений гаджет та повернули його власниці.

А от 32-річний одесит привласнив велосипед 23-річного кур’єра служби доставки, який той залишив на узбіччі дороги по вулиці Канатній та попрямував до магазину забирати чергове замовлення. Виявивши зникнення двоколісника, чоловік звернувся за допомогою до територіального підрозділу поліції. В результаті пошуків поліцейські того ж дня з’ясували, що засіб пересування кур’єра викрав перехожий. Раму велосипеду слідчі вилучили за місцем мешкання зловмисника, а от колеса, які той встиг продати, правоохоронці відшукали на ринку "Привоз".

викрали телефон, велосипед та гроші: одеські поліцейські встановили та повідомили про підозру трьом місцевим жителям у майнових злочинах

викрали телефон, велосипед та гроші: одеські поліцейські встановили та повідомили про підозру трьом місцевим жителям у майнових злочинах

Ще одним із тих, хто посягнув на чуже майно, виявився 16-річний хлопець. Місцем вчинення правопорушення юнак обрав магазин електроніки та побутової техніки на вулиці Новощіпний ряд. Блукаючи приміщенням в пошуках легкої наживи, неповнолітній проник до кабінету директора магазину звідки викрав трохи більше 2700 гривень і пішов геть. Поліцейські оперативно викрили юнака та вилучили в нього викрадені гроші, які повернули заявнику.

Досудове розслідування кримінальних проваджень здійснюють співробітники відділів поліції Nº2 та Nº4 Одеського районного управління поліції № 1. За наявності достатніх доказів, зібраних поліцейськими,  слідчі під процесуальним  керівництвом Київської та Приморської окружних прокуратур міста Одеси повідомили фігурантам про підозру у таємному викраденні чужого майна (крадіжці), вчиненому в умовах воєнного стану, а найменшому з фігурантів ще й у вчиненні даного правопорушення поєднаному з проникненням у приміщення. Цей злочин кваліфікується за ч.4 ст. 185 Кримінального кодексу України та передбачає покарання у вигляді позбавлення волі строком від п’яти до восьми років.

Добавить комментарий

Новости от od-news.com в Telegram. Подписывайтесь на наш канал https://t.me/odnews