В Одеській області у полі знайшли хлопця

До поліцейських по допомогу у розшуку брата звернувся 20-річний житель смт. Сарата. Він повідомив правоохоронцям, що його молодший брат вранці поїхав на велосипеді з друзями на рибалку до сусіднього села, досі не повернувся і телефонного зв’язку з ним немає.

Поліцейські відразу розпочали пошуки дитини серед кола знайомих та друзів, перевірили ставки, обійшли сусідні села та околиці. І врешті, через годину пошуків поліцейські виявили неповнолітнього у полі, за вісім кілометрів від дому. На щастя, з ним було все добре. Його повернули додому батькам.

«Хлопець пояснив, що поїхав з друзями на рибалку, а коли почало смеркатися, вирушив додому, однак через темряву загубився і подзвонити родичам не зміг через розряджений телефон. Раніше родина у поле зору правоохоронців не потрапляла. Втім, відносно матері поліцейські склали адміністративні матеріали за невиконання обов’язків щодо виховання дітей, що передбачено ч. 1 ст. 184 Кодексу України про адміністративні правопорушення», - зазначила тимчасово виконуюча обов’язків начальника відділення поліції № 1 Білгород-Дністровського районного відділу поліції Тетяна Верещак

Добавить комментарий

Новости от od-news.com в Telegram. Подписывайтесь на наш канал https://t.me/odnews