Парламентарі з Одеської області, які були прихожанами УПЦ та просили благословення у Владики Агафангела, проголосували за заборону церкви

За словами архідиякона Андрія Пальчука з Одеської єпархії УПЦ, побачивши список депутатів Верховної Ради, які проголосували за заборону церкви, він прозрів. Приміром, депутат Сергій Колебошин спеціально приїздив до Свято-Покровського чоловічого скита у селі Маринівка, щоби взяти благословення у Митрополита Одеського та
Ізмаїльського, Владики Агафангела. «З першого погляду наче інтелігентна людина. Ніколи б не подумав…», - сказав отець Андрій.

У списках тих хто проголосував за заборону УПЦ є також нардеп з Одеси Олексій Леонов, який багато разів причащався і молився саме у храмах Одеської єпархії УПЦ.

Проголосували за заборону також народні депутати України Олександр Горенюк, Олександр Горенюк, з Одеси.

«Тепер питання до нас. За кого ми голосуємо? Ми маємо це розуміти, задавати питання своїм депутатам, - чим вони займаються 5 років?

Я розумію, що на депутатів був тиск. Але, як вони будуть дивитися в очі Владиці Агафангелу? Ви брали у цього благословення, багато разів приходили на зустрічі з ним.

Владика Агафангел, святої душі людина, ніколи б вас не зрадив.

Ви зробили свій вибір. Ми це запам»ятали. Сподіваюсь, що ваші виборці зроблять висновки», - наголосив архідиякон Андрій Пальчук.

 

Добавить комментарий

Новости от od-news.com в Telegram. Подписывайтесь на наш канал https://t.me/odnews