Смертельна ДТП в Одеській області: не обрав безпечну швидкість руху

Поліцейські розслідують обставини смертельної ДТП на ділянці траси Київ-Одеса між населеними пунктами Одаї та Докторове. Внаслідок автопригоди загибла одна людина. Поліцейські розпочали кримінальне провадження.

Попередньо встановлено, що 25-річний водій легковика «Volkswagen», рухаючись зі сторони Києва у напрямку Одеси, не обрав безпечну швидкість руху, в результаті чого здійснив зіткнення з вантажним автомобілем «DAF» з причіпом під керуванням 65-річного чоловіка, який рухався попереду в попутному напрямку.

Унаслідок ДТП пасажир автомобіля «Volkswagen», який перебував на пасажирському сидінні, загинув. Водій легковика від госпіталізації відмовився. Керманич вантажівки не постраждав.

Обох водіїв правоохоронці перевірили на стан сп’яніння, вони тверезі.

За фактом ДТП слідчі внесли відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань за частиною 2 статті 286 Кримінального кодексу України (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами, якщо вони спричинили смерть потерпілого). Поліцейські встановлюють всі обставини автопригоди.

На місці події працювала слідчо-оперативна група з розслідування дорожньо-транспортних пригод СУ ГУНП в Одеській області та працівники територіального підрозділу поліції.

Добавить комментарий

Новости от od-news.com в Telegram. Подписывайтесь на наш канал https://t.me/odnews