Окупанти вбили захисника України з Одеської області, який чекав народження першої дитини

Сьогодні Ізмаїл проводить в останню путь Захисника України, помічника відділення бойової підготовки штаба, лейтенанта Віктора Олександровича Чечіна. Уродженець Херсону, Віктор Олександрович з дитинства називав Ізмаїл, в якому народилась його матір, своїм другим рідним містом.

Та з дитинства мріяв стати військовим, аби захищати рідну землю.

Тому з початку російської агресії - з 2014 року – пішов боронити Україну, був учасником АТО. З початку повномасштабного вторгнення рф-ії боронив Херсон, а потім – підходи до Миколаїва.

Служив в зенітно-ракетних військах – знищував ворожі дрони та вчив молодих побратимів цій справі, мужньо й самовіддано «тримаючи небо» над рідною землею.

Був нагороджений нагрудним знаком «За зразкову службу», відзнакою Президента України «За участь в антитерористичній операції».

Наближав Перемогу та чекав народження першої дитини…

Але доля розпорядилась інакше - і він пішов з життя, аби вже з небес убезпечувати своїми крилами Батьківщину та свій народ…

Громада Ізмаїла, Ізмаїльська міська рада та її виконавчий комітет висловлюють щирі співчуття сім'ї та близьким Захисника України.

«Розділяємо біль вашої втрати…

Вічна пам’ять і слава Українському Воїну, головним призначенням життя якого було служіння українському народові та захист України від російських окупантів.

Лейтенанта Віктора Олександровича Чечіна буде поховано 20 жовтня на Алеї слави на Новому цвинтарі.

Прощання відбудеться об 11.00 на вул.Спортивна,81», - повідомив мер Ізмаїла Андрій Абрамченко.

 

Добавить комментарий

Новости от od-news.com в Telegram. Подписывайтесь на наш канал https://t.me/odnews