Ігуменя жіночого монастиря УПЦ в Одесі: Ми зараз несемо тяжкий хрест гоніння за віру

Ігуменя Одеського Свято-Архангело-Михайлівського жіночого монастиря УПЦ звернулася до вірян Української Православної Церкви. Його текст оприлюднений у соцмережі Фейсбук.

«Ми зараз несемо тяжкий хрест гоніння за віру. Що нам робити? Слово Боже і святі отці вчать нас усі турботи покладати на Бога. Наш Первосвятитель Блаженніший Митрополит Київський і всієї України Онуфрій також навчає нас в усіх тяжких обставинах перш за все підносити гарячі молитви до Бога, Пресвятої Богородиці, до всіх святих землі нашої. Тож молімося їм, і особливо рівноапостольному князю Володимиру, Антонію, Феодосію і всім преподобним Києво-Печерським, новомученикам і сповідникам, які постраждали за Христа і за Його Єдину Святу Соборну і Апостольську Церкву», - йдеться у зверненні.

Матушка Серафима закликала продовжувати виборювати мир і Перемогу над російськими загарбниками, кожний на своєму фронті: на передовій в бою, в тилу на роботі, в храмі, в шпиталі, в притулку для біженців і знедолених. «Випромінюймо любов Христову, і в тому числі - любов до своїх кривдників. Покладаймо всю надію на Бога. І не сумніваймося в нашій Перемозі над злом і гріхом. Яко з нами – Бог», - зазначила настоятелька.

Добавить комментарий

Новости от od-news.com в Telegram. Подписывайтесь на наш канал https://t.me/odnews