ДТП в Одеській області: водій автомобіля «ЗАЗ» загинув на місці

Поліцейські встановлюють обставини смертельної ДТП на трасі Одеса-Рені. Автопригода сталася на під’їзді до села Великий Дальник.

Правоохоронці попередньо встановили, що 64-річний водій автомобіля «ЗАЗ Forza», рухаючись з села Маяки у напрямку міста Одеси, на повороті не впорався з керуванням, виїхав на смугу зустрічного руху, де зіткнувся з автомобілем «Renault Duster» під керуванням 37-річного чоловіка.

Унаслідок ДТП водій автомобіля «ЗАЗ» загинув на місці. Керманич іномарки отримав незначні тілесні ушкодження та від госпіталізації відмовився, а його пасажир з переломом нижньої кінцівки та черепно-мозковою травмою був доставлений до міської клінічної лікарні.

У водія «Renault» відібрані біологічні зразки для встановлення наявності алкоголю в організмі.

Зараз на місці події працюють слідчо-оперативна група з розслідування дорожньо-транспортних пригод СУ ГУНП в Одеській області та працівники територіального підрозділу поліції. Правоохоронці встановлюють всі обставини автопригоди. Вирішується питання щодо внесення до Єдиного реєстру досудових розслідувань відомостей за статтею 286 Кримінального кодексу України (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами).

Рух на даній ділянці не ускладнений.

Добавить комментарий

Новости от od-news.com в Telegram. Подписывайтесь на наш канал https://t.me/odnews