Одеситів просять обережно пересуватися під деревами

В Одесі негода. Міські комунальні служби проводять роботи з ліквідації наслідків стихії.

Аварійні ситуації ліквідовують фахівці КП «Міськзелентрест» та інших комунальних підприємств. Комунальники проводять розпил повалених дерев та їх вивезення, а також прибирання вулиць від сміття.
Наразі відпрацьовано 10 адрес, 18 знаходяться в роботі.

Крім того, фахівці КП «Міські дороги» виконують очищення дощоприймачів, Так, на вул. Балківській та вул. Хімічній проводяться очищення дощоприймачів, промивання рукавів; на просп. Ак. Глушка – очищення колектора; на Хаджибейській дорозі – очищення канав, лотків; по місту - очищення решіток дощоприймачів.

Автолюбителів закликають не залишати автотранспорт на решітках дощоприймачів і в безпосередній близькості до них, це ускладнює роботу спецтехніки.

У зв'язку з несприятливими погодними умовами одеська мерія звертається до одеситів і гостей міста з проханням бути пильними, максимально обмежити переміщення і поїздки містом, особливо літніх осіб, дітей і вагітних жінок.
Мерія Одеси просить не залишати транспортні засоби під деревами та лініями електропередач, обережно пересуватися під деревами - в результаті дощу і поривчастого вітру можливе падіння гілок і кабелів.

Добавить комментарий

Новости от od-news.com в Telegram. Подписывайтесь на наш канал https://t.me/odnews