Житель Одеської області вдарив колишню дружину в обличчя, забрав гаджет та втік

На спецлінію «102» надійшло повідомлення від жінки про те, що її скривдив чоловік, з яким вона розлучилася пів року тому. Поліцейські з’ясували: колишня подружня пара, яка проживає в одному із сіл Татарбунарської міської громади, зіштовхнулась на вулиці населеного пункту, зав’язалась розмова, а під час спілкування виникла сварка. В ході суперечки чоловік ударив жінку по обличчю, після чого дістав з її сумки мобільний телефон вартістю близько 9000 гривень і втік.

44-річного правопорушника поліцейські розшукали і вилучили у нього чуже майно, яке вже повернули власниці. Він пояснив, що забрав гаджет, бо вважає, що колишня дружина винна йому кошти за спільне майно.

«Зібравши достатньо доказів, слідчі поліції повідомили фігуранту про підозру у відкритому викраденні чужого майна, тобто грабежі, вчиненому в умовах воєнного стану. Цей злочин кваліфікується за частиною 4 статті 186 Кримінального кодексу України та передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від семи до десяти років. Слідство триває», - прокоментував начальник Білгород-Дністровського районного відділу поліції Павло Бобчинський.

Добавить комментарий

Новости от od-news.com в Telegram. Подписывайтесь на наш канал https://t.me/odnews