Одеситу повідомили про підозру: подробиці

Обслугував «Mercedes» клієнта і поїхав кататися: в Одесі поліцейські викрили працівника автомийки у незаконному заволодінні транспортним засобом. Правопорушнику повідомили про підозру за ч. 1 ст. 289 Кримінального кодексу України. За скоєне йому загрожує обмеження або навіть позбавлення волі.

Про зникнення автомобіля працівникам відділення поліції № 2 Одеського районного управління поліції № 1, на території якого сталася подія, повідомив його власник. Чоловік залишив вранці на автомийці у Пересипському районі міста іномарку і попрямував на роботу, а повернувшись, не виявив її.

Того ж дня у тому ж районі правоохоронці розшукали працівника підприємства, який обслуговував «Mercedes», що зник. Вони з’ясували, що 22-річний чоловік скористався ключами, ввіреними клієнтом, і, помивши його автомобіль, поїхав на ньому кататися. У молодика вилучили чужий транспортний засіб та повернули його власнику.

«За наявності достатніх доказів, зібраних поліцейськими, слідчі під процесуальним керівництвом Суворовської окружної прокуратури міста Одеси повідомили фігуранту про підозру у незаконному заволодінні транспортним засобом. Дане правопорушення кваліфікується за ч. 1 ст. 289 Кримінального кодексу України та передбачає покарання у вигляді обмеження волі на строк від трьох до п’яти років або позбавлення волі на той самий строк. Наразі вирішується питання щодо обрання підозрюваному запобіжного заходу. Слідство триває», - повідомив старший слідчий територіального підрозділу поліції Андрій Каращук.

Добавить комментарий

Новости от od-news.com в Telegram. Подписывайтесь на наш канал https://t.me/odnews