Окупанти вбили захисника України з Одеської області, якому було лише 36 років

На російсько-українській війні загинув навідник десантно-штурмового батальйону та солдат Воробйов Володимир Ілліч із Вилківської громади Ізмаїльського району Одеської області. Про це повідомляє Ізмаїльська районна державна адміністрація.

Захисник пішов із життя під час виконання бойового завдання у районі села Новомихайлівка Покровського району Донецької області.

Йому було лише 36 років.

Портал Вгороде нагадав, що раніше на фронті загинули військові з Одеської області. 8 жовтня болградська громада попрощалася з моадшим сержантом Іваном Сайтарли. Він загинув 21 червня під час виконання бойового завдання на Херсонському напрямку. Поховали Героя на сільському цвинтарі. Останню повагу побратимові віддали військовим салютом. 10 жовтня Кілія проведе в останню путь померлого військового та солдата Пастушенка Олега Вікторовича. Він помер у міській лікарні міста Дніпра. Причину смерті військового офіційно не було оприлюднено. Кодимська громада теж у жалобі. "На щиті" повернувся додому Кушнір Максим Анатолійович. Захищаючи Батьківщину, захисник України загинув 4 жовтня біля населеного пункту Пригір'я Бериславського району Херсонської області.

Також під час виконання бойового завдання загинув житель Південного – Садівський Артем Андрійович – стрілець – помічник гранатометника аеромобільного батальйону в/год А2120, солдат ЗСУ. Він помер у районі бойових дій біля населеного пункту Білогорівка Сєвєродонецького району Луганської області. Прощання з Артемом Садовським відбудеться 12 жовтня.

Добавить комментарий

Новости от od-news.com в Telegram. Подписывайтесь на наш канал https://t.me/odnews