В Одесі провели молитовну миротворчу акцію

Традиційною  акцією «Я буду жити вічно», команда Одеської обласнлї Радт миру вшановувала світлу памʼять миротворців. Цього разу її учасники зібралися на спільну молитву на території Одеського Свято-Архангело-Михайлівського жіночого монастиря УПЦ.

У монастирському храмі лунала молитва також за військових та мирних громадян, які загинули за останні півтора роки війни в Україні.

Серед тих хто молився була і ігуменя жіночого монастиря УПЦ в Одесі.

«Меморіальна акція «Памʼяті миротворців». Поминання членів Одеської обласної ради миру, які присвятили себе служінню святій справі миру на землі». Такими словами матушка Серафима презентувала оприлюднений на її сторінці у соцмережі Фейсбук фоторепортаж.

Голова обласної Ради миру, депутат облради Таміла Афанансьєва днями отримала ювілейну нагороду з рук голови Одеської обласної ради.

«Я працювала, працюю і буду працювати заради України, Перемоги та миру. З перших днів війни я знаходжусь в Одесі. Як Голова Одеської обласної Ради Миру, постійно буваю в Миколаївський, Херсонський та інших областях з гуманітарно-медичними місіями. Багато міжнародних донорів та фондів довіряють нашій команді і допомагають українцям саме через нас. Ми передали тисячі тон гуманітарної допомоги воїнам, пораненим, шпиталям, притулкам, лікарням, багатодітним сімʼям, знедоленим.

Ми працюємо максимально відкрито та прозоро, звітуючи про кожну соціальну акцію, кожний гуманітарний вантаж, кожен благодійний кошик донорам, у ФБ та ЗМІ. Керівники багатьох міст світу співпрацюють з Радою Миру й завдяки цьому ми реалізуємо масштабні міжнародні проекти на ознаку солідарності міжнародної спільноти з Україною.

Зокрема, завдяки моїй ініціативі та зусиллям деякі міста США стали містами-побратимами Одеси. Протягом цього літа оздоровлено 700 дітей загиблих воїнів, біженців, дітей військових - Героїв України та інших дітей, які постраждали від війни. Ми втілюємо міжнародні культурні та дипломатичні проекти в рамках «народної дипломатії».
Також ми допомагаємо дитячим установам, будинкам престарілих, зоопритулкам.

Хочу підкреслити, що жодної копійки з бюджету на свої проекти ми не отримали, залучаючи до донорства різні міжнародні фундації. Ми щодня працюємо заради Перемоги!
Сумуємо з кожною осиротілою дитиною, скорботною матірʼю, згорьованою родиною, які втратили захисника на фронті», - пише Таміла Афанасьєва на публічній сторінці у соцмережі Фейсбук.

Добавить комментарий

Новости от od-news.com в Telegram. Подписывайтесь на наш канал https://t.me/odnews