В Одесі привітали зі святом преподобного Сергія: переможемо путінську орду

День преподобного Сергія відзначають віруючі Української Православної Церкви в Одесі. Особливі молитви цього дня підносять за захисників України, які нині звільняють рідну землю від окупантів.

У роки земного життя прославлений православною церквою преподобний Сергій благословив військо, яке здолало здавалося б непереможну орду Мамая.

«Гаряче молюся преподобному Сергію. Один в полі воїн! Це він переміг орду Мамая силою духу Божого. Вітаю іменинників! А всім нам бажаю мати таку ж віру, як у преподобного. Переможемо путінську орду! З нами Бог», - пише на власній сторінці у соцмережі Фейсбук настоятелька Одеського Свято-Архангело-Михайлівського жіночого монастиря.

Вважається, що молитва перед іконою Преподобного Сергія допомагає захистити дітей від поганого впливу. Ікона допоможе школярам і студентам запам'ятати і засвоїти пройдений матеріал, а також успішно скласти іспити. Також вважається, що молитва перед його образом захистить кожну дитину, що залишилася без піклування.

Звернення до Преподобного допоможе благополучного вирішення справ у суді, захистить від судових помилок і від погроз з боку кривдників.

Нагадаємо, що молитва за перемогу України безперервно триває у монастирях та храмах Одеської єпархії УПЦ.

Митрополит Одеський та Ізмаїльський, Владика Агафангел дбає про те, щоби захисники України отримували необхідну допомогу. Допомога надходить також родинам загиблих героїв.

Добавить комментарий

Новости от od-news.com в Telegram. Подписывайтесь на наш канал https://t.me/odnews