В Одесі продовжують працювати заради того, щоби місто стало кращим

Депутати Одеської міськради Василь Ієремія та Оксана Антонішак провели черговий особистий прийом жителів центральної частини Приморського району Одеси.

Війна стала причиною втрати багатьма городянами роботи, ціни на все значно зросли. Особливо складно нині пенсіонерам. Саме тому, все частіше на таких зустрічах мова йде про допомогу. Просять допомогти на покриття боргів на комунальні послуги, на лікування важких хвороб, на багато інших потреб.

Депутати Василь Ієремія та Оксана Антонішак не лише розповіли про можливості підтримки, які можна отримати завдяки міським соціальним програмам, але і пообіцяли допомогти у подоланні проблемних питань.

Протягом тижня, який минає, Василь Ієремія та Оксана Антонішак провели багато зустрічей з одеситами, відвідали освітні заклади, у яких триває реалізація важливих проектів.

Саме тому на власній публічній сторінці депутат міськради Василь Ієремія назвав і нинішній тиждень продуктивним. «Працюємо та робимо наше місто ще кращим», - наголосив обранець одеситів.

 

Добавить комментарий

Новости от od-news.com в Telegram. Подписывайтесь на наш канал https://t.me/odnews