Нетверезий одесит потрапив за грати за образи нецензурною лайкою операторів екстреної служби поліції

Чоловік безпричинно телефонував на екстрену службу поліції та ображав нецензурною лайкою працівників. Правоохоронці викрили правопорушника того ж дня і склали відносно нього протоколи за ст. 173 Кодексу України про адміністративні правопорушення за кожен здійснений ним дзвінок.

Будучи у нетверезому стані 49-річний житель Одеси протягом вечора без будь-якої потреби декілька разів телефонував на екстрену службу поліції «102» і ображав нецензурною лайкою операторів, не реагуючи на їхні зауваження та попередження про відповідальність.

Встановленням особи правопорушника та місця його проживання відразу ж зайнялись дільничні офіцери поліції відділу поліції № 4 Одеського районного управління поліції № 1. Того ж вечора правоохоронці розшукали правопорушника і склали відносно нього за кожен телефонний дзвінок чотири адміністративні протоколи за ст. 173 (дрібне хуліганство) Кодексу України про адміністративні правопорушення, які в подальшому скерували до суду.

Свою провину в суді чоловік не визнавав, але під тиском неспростовних доказів, які зібрали та надали поліцейські, суд визнав чоловіка винним у вчинені дрібного хуліганства за всіма епізодами і наклав на нього адміністративні стягнення у вигляді штрафів та адміністративного арешту строком 10 діб, який чоловік відбуває в ізоляторі тимчасового тримання.

Добавить комментарий

Новости от od-news.com в Telegram. Подписывайтесь на наш канал https://t.me/odnews