Ігуменя жіночого монастиря УПЦ в Одесі: Владика Агафангел дає нам приклад відданого служіння Вітчизні

У новоствореному жіночому монастирі в честь ікони Божої Матері «Цілителька» в селі Холодна Балка Одеського району сьогодні читали особливі молитви. Митрополит Одеський та Ізмаїльський, Владика Агафангел разом з іншими архиєреями, духівництвом, чернецтвом та віруючими молилися за здоров»я захисників, які нині у найгарячіших зонах зіткнення з окупантами боронять Україну та звільняють захоплені раніше ворогом території.

Молились сьогодні і за спокій душі захисників України, які загинули на фронті.

Про це йдеться у звернення настоятельки Одеського Свято-Архангело-Михайлівського жіночого монастиря з нагоди святкування Дня захисників та захисниць України. Матушка Серафима також сьогодні молилася у новоствореній жіночій обителі УПЦ.

«Ми готові не лише молитися, але і віддавати все що маємо на вівтар Перемоги.
Одеська єпархія, завдяки програмі «Добро об»єднує», надзвичайно багато робить для Збройних Сил. Це і автомобілі, які спрямовано на передову. Це окопні свічки, захисні сітки. Це також допомога родинам загиблих героїв, їхнім дітям. Саме вони потребують нашої підтримки, виховання, нашої молитви.

Кожен з нас є борець за волю і незалежність України. Кожен з нас, - захисник і захисниця України.

Наш Владика, митрополит Агафангел дає нам приклад відданого служіння Вітчизні», - наголосила матушка Серафима у своєму привітанні.

Добавить комментарий

Новости от od-news.com в Telegram. Подписывайтесь на наш канал https://t.me/odnews