Депутат Одеської обласної ради Андрій Бабенко: Кожен захисник та захисниця України є героями ·

Депутат Одеської обласної ради Андрій Бабенко назвав сьогоднішній день особливим для всіх українців. «Саме Божу Матір українські козаки вважали своєю Небесною Покровителькою, своєю заступницею. Отож, недаремно на Покрову в Україні відзначають День Українського козацтва.

Козацька волелюбність та відвага притаманні і нашим сучасним українським Героям - з

ахисникам України, які нині нещадно бʼють ворога, для того аби українці могли жити у вільній, незалежній державі.

Сьогодні День захисників і захисниць України! День тих, хто з першого дня жорстокої війни самовіддано захищає рідну країну. Сила, відвага, мужність та віра для нас не пусті слова - з ними ми щодня стоїмо на сторожі нашої Незалежності. Незалежності для наших дітей, онуків, прийдешніх поколінь. «Хто з мечем до нас прийде, той від меча і загине...».

Вічна слава та шана тим, хто за покликом серця став на захист нашого народу. Мої брати по зброї, тисячі кращих синів та доньок України полягли від ворожих куль і снарядів. Загиблим - Честь, живим -тримати стрій», - пише Андрій Бабенко на власній сторінці у соцмережі Фейсбук.

У привітанні з нагоди свята Андрій Бабенко наголосив, що кожен захисник та захисниця є героєм. «Низький їм уклін та світла памʼять! Слава українським захисникам і захисницям».

Добавить комментарий

Новости от od-news.com в Telegram. Подписывайтесь на наш канал https://t.me/odnews