Окупанти вбили захисника України з Одеської області, який воював у найгарячіших точках бойових зіткнень

При виконанні свого військового обов’язку в бою проти російських окупантів за свободу та незалежність України героїчно загинув механік-водій механізованого батальйону солдат Леонід Шахрай. Цю сумну новину повідомив мер Ізмаїла Андрій Абрамченко.

За його словами, Леонід Леонідович народився 4 березня 1986 року в місті Ізмаїл та став третьою дитиною та єдиним сином. По закінченні школи вивчився на зварювальника у Вищому професійному училищі № 9, відслужив строкову службу танкістом, працював і в морях, і на суші. Коли прийшов час – пішов захищати батьківський дім. А старшій сестрі сказав: «Твої двоє синів відстоюють нашу землю – я просто повинен робити те ж саме».

Сини старшої сестри - це випускник Ізмаїльського військово-морського ліцею, комендор (корабельний артилерист), військовий моряк Дмитро Тамилов, який першим в Україні на початку березня минулого року збив російський винищувач-бомбардувальник СУ-34 із старого радянського переносного зенітно-ракетного комплексу “Ігла” з надводного корабля. Та його старший брат – нацгвардієць, який захищав «Азовсталь» та останній раз вийшов на зв’язок з матір’ю, коли їх, незламних героїв-«азовців», везли до Оленівки…

Наближаючи Перемогу, Леонід Леонідович у найгарячіших точках бойових зіткнень боронив Україну від російських окупантів.
Боронив до останньої краплі крові, віддавши за мирне, вільне та незалежне майбутнє українського народу найдорожче – власне життя…

Громада Ізмаїла, Ізмаїльська міська рада та її виконавчий комітет висловлюють щирі співчуття сім'ї та близьким героїчно загиблого Захисника України.

«Розділяємо біль вашої втрати….
Вічна пам’ять і слава Українському Воїну, який до останнього подиху захищав рідну Україну і кожного з нас», - наголосив мер Ізмаїла.

Солдата Леоніда Леонідовича Шахрая, героїчно загиблого при захисті України, буде поховано 28 вересня на Алеї Слави на Новому цвинтарі.

Прощання відбудеться об 11.00 на вул.Коцюбинського, 122.

Добавить комментарий

Новости от od-news.com в Telegram. Подписывайтесь на наш канал https://t.me/odnews