Депутатська група «Українська мрія» в Одесі: За перше півріччя за Міською програмою розвитку житлового господарства рівень виконання склав лише 1,3%

Сьогодні на сесії прийняли дуже багато змін до бюджету. Проголосували за новий захід - виділення коштів на суму 11 млн 417 тис. грн на відновлення спільного майна багатоквартирних будинків, пошкоджених внаслідок збройної агресії російської федерації.

До зими вкрай важливо провести ці роботи, а у жителів немає на це фізично коштів. Про це йдеться у повідомленні групи «Українська мрія» в Одеській міськраді.

«Послідовно займалися цим важливим питанням, адже отримали чимало звернень від виборців з цього приводу. Важливо, що на допомогу наших військових направили 468 мільйонів рішенням сесії.

Також підняли з колегами питання: чому за перше півріччя за Міською програмою розвитку житлового господарства рівень виконання склав лише 1,3%.

Мова йде про важливі нагальні потреби одеситів: капітальний ремонт ліфтів, утримання житлового фонду і т д.

На сьогодні ми не маємо жодного ліфта, де б проводили роботи. А це питання доступності та якщо хочете інклюзивності. Адже зараз маємо все більше людей з інвалідністю», - йдеться у повідомленні депутатської групи.

Добавить комментарий

Новости от od-news.com в Telegram. Подписывайтесь на наш канал https://t.me/odnews